Ето какво пише Дуци: Само преди половин година, докато някои обявяваха

...
Ето какво пише Дуци: Само преди половин година, докато някои обявяваха
Коментари Харесай

Драголюб Симонович: Бойко страда от деменция! Забравил си и чекмеджето „с лични неща“ в чекмеджето на Гешев

Ето какво написа Дуци:

 

„ Само преди половин година, до момента в който някои обявяваха пътешестване в друга орбита, множеството хора говореха малко позитивни неща за ЦСКА. Някъде по това време и аз започнах да пиша тук. Оперативният шеф обединяваше, Г.Г. подаряваше победи на Илон Мъск на „ синя “ България – тези, които имаха вяра в шампионската купа и новия стадион, бяха оповестени за луди и тролове на Г.Г…

 

Но, без да имам желание да пазя българския Илон Мъск, ще се опитам да обясня кой е главният провинен и за какво „ синята галактическа совалка ” кацна в офисите на Национална агенция за приходите, вместо на Марс.

 

Отговор няма, а и сякаш никой не желае да отговори на въпроса кой е отговорен за проблемите на Левски. В момента на завръщането си на Герена Стоилов сложи най-важния въпрос, с цел да се откри точният размер на задълженията на Левски и кой и в какъв интервал ги е направил.

 

Независимо от сегашната рецесия на резултатите и играта на Левски, без подозрение, Стоилов има най-голяма заслуга за това, че Левски е към момента жив. Тежко болен, само че към момента жив. Но дали му липсваше храброст, или беше нещо друго, Стоилов в никакъв случай повече не си задаваше въпроса кой е отговорен за задълженията на Левски?

 

Всички знаем отговора, само че никой не желае да го каже. Казва се Бойко Борисов. Никой не желае да си го признае, тъй като тогава по какъв начин да обясниш на хората поддръжката за същия този човек на изборите или тениски с изображението му, на които пишеше „ Вярвам единствено на този човек “…

 

Част от задълженията, само че минимални, са от последните години на Батков. Защото е огромна загадка по какъв начин Иво Тонев, юрист Ангелов и Николай Иванов станаха притежатели на Левски??? Или е загадка за какво Щрабаг построиха кабрио естрада в подмяна на опцията да печелят доста повече в огромни инфраструктурни планове и кой направи това допустимо???

 

Има ли човек, който да има вяра, че Спас Русев е бил притежател на Виваком и Левски??? А всички знаеха, и без Магнитски, че Черепа е бил „ заставен “ да стане притежател на Левски, и от кого, и че финансирането на Левски е част от „ таксата успокоение “…

А в този момент всички се вършат на луди и заболели от Алцхаймер…

 

И всички други са им отговорни – един път Сираков, различен път Тити Папазов, в този момент Шолак и Магнитски, само че не желаят да си признаят истината. А истината постоянно е тежка и мъчителна! Един и същи човек беше притежател и на страната, и на Левски… Сираков е отговорен за проблемите на Левски, колкото и Кирил Петков и Асен Василев са отговорни за проблемите в държавата…

 

Само че в последно време Борисов е не запомнил Левски и не го загатва. Може и от деменция да е, индивидът в последно време доста неща не помни. Вече си не помни персоналния министър Горанов, не си спомня и къщата си в Барселона. За Турски поток даже не е чувал. Дори не помни коя беше Мата Хари. Забравил си и чекмеджето „ с персонални неща “ в чекмеджето на Гешев…

 

Но най-вече би желал Магнитски него да го не помни! Но без значение от всички проблеми и компликации, Левски ще преживее всичко това, само че с цел да се излекува, първо би трябвало да признае истината.

 

Мнозина ще кажат, че ЦСКА беше в същото състояние. Подобно е, само че има огромна разлика. „ Червена България “ сама избра своя избавител в най-тежкия миг от историята си. Решението за притежател на ЦСКА не е взето в Банкя, почитателите на ЦСКА сами си избраха притежателя. И тогава притежателят излезе пред почитателите и намерено сподели мъчителната истина, че ЦСКА е тежко болен, само че и предложи опцията за лекуване.

 

Не вдъхваше подправени очаквания, че всичко ще мине безболезнено и с няколко аспирина, в противен случай – тежко болен пациент ще би трябвало да бъде опериран, незабавно и без анестезия. Дълго време имаше подозрения в компетентността на лекаря. За едни добър доктор, за други неприятен доктор, само че знаеха, че лекарят е тяхната кръвна група.

 

Мнозина чакаха, че възобновяване ще върви доста по-бързо, малко хора бяха наясно с тежестта на болестта. Най-напред пациентът трябваше да бъде изведен от дълбока кома. Този развой продължи три години и завърши, когато завърши „ любовният сериал “ с баба Дора.

 

Ако първата част назовем избавяне, втората част от интервенцията можем да назовем стабилизация. Тези дни завърши и втората част и в този момент сме при започване на третата последна част – създаване на нов стадион, шампионски трофеи и постоянно присъединяване в груповата фаза на Шампионската лига.

 

Имах достойнството да вземам участие интензивно единствено в първата и най-трудна част от това възобновяване и в никакъв случай няма да го не помни. Не излизахме от операционната, не спахме три дни преди значима операция… Спирам към този момент, че малко се увлякох, ще напиша нещо, което още не му е времето…Пожелавам на ЦСКА номер 32!

Искрено и от сърце поисквам на Левски да приключи безпобедната си серия в този момент против Лудогорец!

 

Пожелавам на Лудогорец да е номер 1, само че в листата на футболен Магнитски!

 

Източник: narod.bg
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР